Velkommen til medley.no

Norges Svømmeforbunds portal for konkurranseidrett.


Medley.no inneholder terminliste, rankinglister, rekorder samt mye mer. Påmeldingstjenester kommer snart. Noen av tjenestene forutsetter at du har en brukerkonto.

Har du ingen brukerkonto?

Foreløpig er det ikke mulig å opprette bruker på medley.no for utøvere og klubber, men det vil komme info til klubbene når dette er klart.

Logg inn

Brukernavn:
Passord:
Logg inn
Glemt ditt passord eller brukernavn?
Logg inn
Medley.no
NSF
 
NSF
Medley.no
Logg inn
menu
 
27.09.2020 01:26:32
(Oppdatert: 05.11.2020 18:29:16)
John Erlend Christiansen

Brukerkonto for dommere på medley.no


I disse dager blir det sendt ut epost til svømmedommere med tilbud om å opprette brukerkonto på medley.no. Med brukerkontoen kan dommere logge seg inn og se registreringer om autorisasjon og dommeroppdrag som er utført og attestert. Registreringen på medley.no vil erstatte signering på de gule dommerkortene.


Dommeraspiranter skal fortsatt fylle ut de oransje kortene og sende inn, eller ta bilde og sende på epost til Norges Svømmeforbund. Deretter blir personen registrert som dommer i medley.no.


Med innlogging er det mulig å redigere kontaktinfo og akseptere mottak av epost og SMS fra medley.no. Samtykke til mottak av epost og SMS er valgfritt, men det anbefales å takke ja til dette, da funksjonaliteten vil gjøre det lettere for NSF, krets og stevnearrangører å kontakte deg som er dommer. Det bidrar også til å redusere behovet for distribuering av epostlister.


Det er flere tilgangsnivåer på medley.no avhengig av hvilken rolle man har i norsk svømming.
Her er veiledninger til roller som har med dommere å gjøre:


- Dommer

- Klubb

- Krets

- Overdommer


Medley.no benytter informasjonskapsler og Google Analytics. Godtar du dette kan du fortsette å benytte denne siden.